Home

Moeke Mooren in Appeltern is een gezellig familiebedrijf met diverse gezellige en gastvrije horeca. Het ligt aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied “De Gouden Ham”. Fietsers, wandelaars, vissers, zwemmers en natuurliefhebbers komen niks te kort in dit prachtige watersportgebied. Een schitterende omgeving voor een zakelijk evenement of een dagje uit.

Compleet dagje uit

Bij Moeke Mooren kunt u een ontbijt, lunch, borrel of diner combineren met leuke en gezellige activiteiten zoals bowlen, indoor disco midgetgolf en een rondvaart.

Groepsuitjes

Moeke Mooren biedt in samenwerking met diverse toeristische bedrijven in de omgeving een compleet aanbod aan originele groepsuitjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan De Tuinen van Appeltern, TukTuk rijden, teamspelen aan het water of een workshop Djembe?
Klik hier voor onze groepsuitjes

Zakelijke mogelijkheden

Ook voor zakelijke doeleinden is Moeke Mooren een zeer geschikte locatie, wij hebben de beschikking over meerdere zalen en locaties. Deze zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en congressen tot 300 personen.
Bij ons kunnen 350 auto’s parkeren, gratis voor de deur.
Klik hier voor onze zakelijke mogelijkheden

Blijven Slapen

Na een dagje uit hoef je niet naar huis. Zo kun je blijven slapen in hotel Moeke Mooren, in de bed & breakfast kamers van de Korenmolen en we beschikken zelfs over een luxueus vakantiehuis in ons Logement De Stoep.
We kunnen groepen tot 50 personen laten overnachten.
Klik hier voor meer informatie over overnachten bij Moeke Mooren